Перегляд за Автор "Білик, О. А."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив суміші пророщених зерен на зміну кількості та якості клейковини тіста(2019) Бурченко, Л. М.; Білик, О. А.Одним із джерел здорового харчування є пророщені зерна злакових культур: пшениця, овес, ячмінь, кукурудза. Пророщені зерна включають в себе весь набір інгредієнтів, необхідних для раціонального харчування: білки, легкозасвоювані вуглеводи, клітковину, жирні кислоти, мінеральні речовини, вітаміни, а також ферменти.
- ДокументПодовження свіжості хлібобулочних виробів із застосуванням комплексних хлібопекарських поліпшувачів зі статусом GRAS(2019) Білик, О. А.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Халікова, Е. Ф.; Васильченко, Т. О.Черствіння хлібобулочних виробів різко знижує їх споживчі властивості. Подовження термінів збереження свіжості є актуальним завданням практиків і вчених хлібопечення, оскільки це дозволяє збільшити споживання виробів всіма верствами населення, а особливо людьми літнього віку, в харчуванні яких вони посідають перше місце.
- ДокументХлібобулочні вироби, збагаченні біогенними мінеральними речовинами, для людей похилого віку(2015) Білик, О. А.; Бондар, В. І.; Васильченко, Т. О.Для дослідження показників технологічного процесу, біохімічних, мікробіологічних змін у тісті, якості готових хлібобулочних виробів проводили лабораторні випікання. Контроль якості напівфабрикатів здійснювали у відповідності із загальноприйнятими методиками.