Перегляд за Автор "Буйлук, А. О."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ122504 Спосіб виробництва яблучного соку з м’якоттю пребіотичної дії(2018) Ліганенко, М. Г.; Буйлук, А. О.1. Спосіб виробництва яблучного соку з м'якоттю пребіотичної дії, що включає підготовку сировини, подрібнення, бланшування парою, протирання, введення органічної сполуки, гомогенізацію, деаерацію, нагрівання, закупорювання і пастеризацію, який відрізняється тим, що після протирання в яблучне пюре вводять препарат "Мацеробацелін" з ендополігалактуразною активністю 7100 од/г, а суміш витримують при перемішуванні. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що яблучне пюре з "Мацеробацеліном" перемішують до консистенції, характерної для соків з м'якоттю.
- ДокументОтримання комплексу бетанін-гідролізат геміцелюлоз(2014) Нікітіна, О. В.; Буйлук, А. О.Було дослiджено вплив таких факторiв як концентрацiя соку i полiсахаридної складової, їх масове спiввiдношення, послiдовнiсть змiшування рiдин, температури процесу на повноту зв'язування бетанiну вуглеводною складовою. Пiдiбрано умови, за яких гiдролiзатом гемiцелюлоз зв'язується понад 63 % бетанiну, що мiститься у складi соку.
- ДокументРозробка інноваційних технологій переробки виноградного насіння на продукти з функціональними властивостями(2014) Буйлук, А. О.Розроблено технологiї переробки виноградного насiння на продукти з функцiональними властивостями, якi дозволяють отримувати масло, водно-спиртовий екстракт полiфенольних сполук, харчовi волокна.