Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Буйлук, А. О."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    122504 Спосіб виробництва яблучного соку з м’якоттю пребіотичної дії
    (2018) Ліганенко, М. Г.; Буйлук, А. О.
    1. Спосіб виробництва яблучного соку з м'якоттю пребіотичної дії, що включає підготовку сировини, подрібнення, бланшування парою, протирання, введення органічної сполуки, гомогенізацію, деаерацію, нагрівання, закупорювання і пастеризацію, який відрізняється тим, що після протирання в яблучне пюре вводять препарат "Мацеробацелін" з ендополігалактуразною активністю 7100 од/г, а суміш витримують при перемішуванні. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що яблучне пюре з "Мацеробацеліном" перемішують до консистенції, характерної для соків з м'якоттю.
  • Документ
    Отримання комплексу бетанін-гідролізат геміцелюлоз
    (2014) Нікітіна, О. В.; Буйлук, А. О.
    Було дослiджено вплив таких факторiв як концентрацiя соку i полiсахаридної складової, їх масове спiввiдношення, послiдовнiсть змiшування рiдин, температури процесу на повноту зв'язування бетанiну вуглеводною складовою. Пiдiбрано умови, за яких гiдролiзатом гемiцелюлоз зв'язується понад 63 % бетанiну, що мiститься у складi соку.
  • Документ
    Розробка інноваційних технологій переробки виноградного насіння на продукти з функціональними властивостями
    (2014) Буйлук, А. О.
    Розроблено технологiї переробки виноградного насiння на продукти з функцiо­нальними властивостями, якi дозволяють отримувати масло, водно-спиртовий екстракт полiфенольних сполук, харчовi волокна.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок