Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бомбик, Ю. С."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    116857 Композиція інгредієнтів для виробництва заварного житньо-пшеничного хліба
    (2017) Пшенишнюк, Г. Ф.; Бомбик, Ю. С.
    Композиція інгредієнтів для виробництва заварного житньо-пшеничного хліба, що містить борошно житнє обдирне, борошно пшеничне першого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, солод житній ферментований, сіль кухонну, цукор-пісок і кмин, яка відрізняється тим, що вона додатково містить вівсяні пластівці та молочну кислоту.
  • Документ
    Вплив продуктів переробки круп’яних культур на перебіг технологічного процесу приготування заварного житньо-пшеничного хліба
    (2016) Бомбик, Ю. С.
    Для пiдвищення харчової цiнностi хлiбобулочних виробiв актуальним є викори­стання нетрадицiйних видiв сировини. Серед продуктiв переробки круп'яних культур особливої уваги заслуговують вiвсянi пластiвцi, якi вiдрiзняються пiдвищеним вмiстом харчових волокон, амiнокислот, лiпiдiв, мiнералъних речовин та вiтамiнiв. Iз круп'яних продуктiв саме овес - один iз найкориснiших злакiв для здоров'я людини.
  • Документ
    Вплив продуктів переробки круп’яних культур на якість та харчову цінність житньо-пшеничного хліба
    (2016) Бомбик, Ю. С.
    Досліджено вплив вівсяних пластівців на технологічний процес та якість хліба із суміші житнього та пшеничного борошна.
  • Документ
    Использование продуктов переработки крупяных культур с целью улучшения пищевой ценности ржано-пшеничного хлеба
    (2016) Бомбик, Ю. С.
    Цель представленной работы - определение влияния овсяных хлопьев на качество ржано-пшеничного хлеба. Образцы готовились по рецептуре хлеба столичного, в которых проводили замену 5, 10 и 15% пшеничной муки первого сорта на овсяные хлопья.
  • Документ
    Підвищення харчової цінності житньо-пшеничного хліба шляхом використання продуктів переробки круп’яних культур
    (2015) Бомбик, Ю. С.
    Для пiдвищення харчової цiнностi хлiбобулочних виробiв доцiльним є застосу­вання продуктiв переробки круп'яних культур, наприклад пластiвцiв, якi вiдрiзняються підвищеним вмістом харчових волокон, амінокислот, ліпідів, мінеральних речовин і вiтамiнiв.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок