Перегляд за Автор "Бойченко, В. Д."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ112164 Спосіб кількісного визначення цитрат-іонів у солодких безалкогольних напоях(2016) Бельтюкова, С. В.; Малинка, О. В.; Бойченко, В. Д.Спосіб кількісного визначення цитрат-іонів в солодких безалкогольних напоях, що передбачає приготування проби, взаємодію її з хімічними реагентами у розчині і вимірювання аналітичного сигналу, який відрізняється тим, що пробу піддають взаємодії із розчинами хлориду ітрію та рутину при рН 6,5-7,5 і вимірюють інтенсивність люмінесценції рутину у розчині при λ=522 нм.
- Документ130734 Спосіб кількісного визначення платифіліну гідротартрату(2018) Бельтюкова, С. В.; Малинка, О. В.; Бойченко, В. Д.Спосіб кількісного визначення платифіліну гідротартрату, при якому виконують відбір і приготування проби, взаємодію її з хімічними реагентами у розчині і вимірювання аналітичного сигналу, який відрізняється тим, що пробу піддають взаємодії із розчинами хлориду ітрію (III), рутину, бичачого сироваткового альбуміну при рН 6,0-7,0 з подальшим вимірюванням гасіння люмінесценції комплексу рутину з ітрієм (III) при λвипр = 570 нм.
- ДокументАнализ качества питьевой воды бюветов г. Одессы(2014) Ливенцова, Е. О.; Бойченко, В. Д.; Манукян, В. О.; Ганичева, А. Ю.Едва ли не самая главная причина некачественной питьевой воды − устаревшие коммуникации, трубы ржавеют, в них постоянно происходят окислительные процессы. В последнее время как альтернатива водопроводной воды предлагают использовать бюветную воду.
- ДокументМетодологічні характеристики дистанційної освіти(2016) Малинка, О. В.; Бойченко, В. Д.Дистанційне навчання дає можливість людині, яка бажає здобути освіту, вчитися в будь-який зручний час, в будь-якому місці і за особистим графіком, тобто перевагою дистанційної освіти є можливість індивідуалізації навчального процесу та професійної підготовки фахівців. На сьогодні запропоновані декілька моделей дистанційної освіти.
- ДокументПрофесійна напрямленість викладання циклу хімічних дисциплін на кафедрі харчової хімії(2017) Малинка, О. В.; Бойченко, В. Д.На кафедрі харчової хімії ОНАХТ проводиться науково-дослідна робота по створенню нових аналітичних форм на основі сорбатів комплексів іонів лантанідів з біологічно активними компонентами харчових продуктів і добавками функціонального призначення для розробки високочутливих й селективних методик визначення консервантів, антиоксидантів, вітамінів, антибіотиків, поверхнево-активних речовин в харчовій продукції і супутніх товарах з використанням лантанідних люмінісцентних маркерів.
- ДокументСравнение показателей безопасности питьевой воды в европейском и украинском законодательстве(2012) Малинка, Е. В.; Бойченко, В. Д.Большинство показателей в Украине контролируется водопроводными станциями, материальная и методическая база которых, существенно устарела и требует пересмотра.