Перегляд за Автор "Боброва, І. С."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ106250 Спосіб визначення натуральності соків, які містять антоціани(2014) Бочарова, О. В.; Боброва, І. С.1. Спосіб визначення натуральності соків, які містять антоціани, що передбачає відбір проби і визначення показників, за якими роблять висновок про натуральність, який відрізняється тим, що відібрану пробу розділяють на два зразки, один з яких розбавляють дистильованою водою, після чого готують водно-спиртові екстракти зразків, визначають оптичну густину обох зразків, розраховують різницю оптичної густини водно-спиртових екстрактів нерозбавленого та розбавленого зразків у відсотках і, якщо ця різниця становить більше 2 %, роблять висновок, що сік фальсифікований. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що розведення соку проводять дистильованою водою у співвідношенні 1:1. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що вимір оптичної густини проводять при рН=2.
- Документ25021 Харчова композиція для зернових хлібців(2007) Сердюк, Л. В.; Мардар, М. Р.; Боброва, І. С.1. Харчова композиція для зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену печінку при такому співвідношенні компонентів, мас. %: зерно пшениці 80-90 термічно оброблена і подрібнена печінка 10-25 сіль кухонна 1-2. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить зерно зернових культур (наприклад, гречка, овес, рис, жито, кукурудза, ячмінь, горох, соя) у кількості 15-30 мас. %. 3. Композиція за пп. 1, 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сушені овочі (наприклад, морква, цибуля, пряно-смакові овочі) у кількості 2-5 мас. %. 4. Композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить прянощі (наприклад, шафран, лаврове листя, перець чорний, перець червоний, перець запашний, хмелі-сунелі, шавлію, коріандр) у кількості 1-2 мас. %. 5. Композиція за пп. 1-4, яка відрізняється тим, що вона додатково містить олію рослинну рафіновану у кількості 4-10 мас. %.
- Документ25022 Харчова композиція для зернових хлібців(2007) Сердюк, Л. В.; Мардар, М. Р.; Боброва, І. С.1. Харчова композиція для зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить яєчний меланж при такому співвідношенні компонентів, мас. % : зерно пшениці 85-90 яєчний меланж 5-15 сіль кухонна 1-2. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить зерно зернових культур (наприклад, гречка, овес, рис, жито, кукурудза, ячмінь, горох, соя) у кількості 15-30 мас. %. 3. Композиція за пп. 1, 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сушені овочі (наприклад, морква, цибуля, часник, пряно-смакові овочі) у кількості 2-5 мас. %. 4. Композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить прянощі (наприклад, шафран, лаврове листя, перець чорний, перець червоний, перець запашний, хмелі-сунелі, шавлію, коріандр) у кількості 1-2 мас. %. 5. Композиція за пп. 1-4, яка відрізняється тим, що вона додатково містить олію рослинну рафіновану у кількості 5-10 мас. %.
- Документ26128 Харчова композиція для зернових хлібців(2007) Сердюк, Л. В.; Мардар, М. Р.; Боброва, І. С.1. Харчова композиція для зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблене і подрібнене м'ясо (наприклад яловичина, баранина) при такому співвідношенні компонентів, мас. %: зерно пшениці 80-90 термічно оброблене і подрібнене м'ясо (наприклад яловичина, баранина) 10-20 сіль кухонна 1-2. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить зерно зернових культур (наприклад гречка, овес, рис, жито, кукурудза, ячмінь, горох, соя) у кількості 15-30 мас. %. 3. Харчова композиція за пп. 1, 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сушені овочі (наприклад морква, цибуля, часник, пряно-смакові овочі) у кількості 2-5 мас. %. 4. Харчова композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить прянощі (наприклад шафран, лаврове листя, перець чорний, перець червоний, перець запашний, хмелі-сунелі, шавлія, коріандр) у кількості 1-2 мас. %. 5. Харчова композиція за пп. 1-4, яка відрізняється тим, що вона додатково містить олію рослинну рафіновану у кількості 4-10 мас. %.
- Документ76544 Спосіб визначення натуральності соків, які містять антоціани(2013) Бочарова, О. В.; Боброва, І. С.1. Спосіб визначення натуральності соків, які містять антоціани, що передбачає відбір проби і визначення показників, за якими роблять висновок про натуральність, який відрізняється тим, що відібрану пробу розділяють на два зразки, один з яких розбавляють дистильованою водою, після чого готують водно-спиртові екстракти зразків, визначають оптичну густину обох зразків, розраховують різницю оптичної густини водно-спиртових екстрактів нерозбавленого та розбавленого зразків у відсотках і, якщо ця різниця становить більше 2 %, роблять висновок, що сік фальсифікований. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що розведення соку проводять дистильованою водою у співвідношенні 1:1. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що вимір оптичної густини проводять при рН=2
- Документ86707 Спосіб визначення натуральності соків, які містять антоціани(2014) Бочарова, О. В.; Боброва, І. С.1. Спосіб визначення натуральності соків, які містять антоціани, що включає відбір проби, розділення її на два зразки, розведення одного зразка дистильованою водою, визначення фізичної характеристики в обох зразках і порівняння цих характеристик, який відрізняється тим, що у вихідному і розведеному зразках визначають електрокінетичний потенціал і, якщо абсолютне значення цього показника у вихідному зразку є меншим, ніж у розведеному зразку, роблять висновок, що сік є натуральний. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що при визначенні абсолютного значення електрокінетичного потенціалу, як бокову рідину використовують дисперсійне середовище томатів. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що розведення соку дистильованою водою здійснюють при співвідношенні 3:1 відповідно.