Перегляд за Автор "Битка, М. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ97838 Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба(2015) Пшенишнюк, Г. Ф.; Битка, М. В.Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба, що передбачає приготування водно-борошняної суміші, введення в суміш попередньо приготовленої закваски спонтанного бродіння із пророщеного подрібненого зерна жита і рецептурних компонентів, заміс тіста, бродіння, формування тістових заготовок, вистійку і випічку, який відрізняється тим, що при замісі в тісто додають 10-30 мас. % цілого пророщеного зерна жита, після чого додають рецептурну кількість хлібопекарських дріжджів і солі.
- ДокументЖитньо-пшеничний хліб функціонального призначення з використанням консервованих заквасок спонтанного бродіння(2013) Чабан, А. Б.; Битка, М. В.Враховуючи, що хліб – продукт щоденного використання, який споживається усіма верствами населення, доцільно звернути увагу на надання саме йому оздоровчих властивостей.