Перегляд за Автор "Барковська, Ю. С."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБорошномельні властивості різних сортів пшениці(2022) Жигунов, Д. О.; Соц, С. М.; Хоренжий, Н. В.; Барковська, Ю. С.; Коломієць, М. С.; Трофименко, М. О.
- ДокументВикористання тесту SRC для оцінки функціональних властивостей зерна пшениці(2022) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Барковська, Ю. С.; Ковальчук, А. О.
- ДокументДослідження технологічних властивостей пшениці та спельти як сировини для виробництва борошна та крупи(2018) Жигунов, Д. О.; Мардар, М. Р.; Соц, С. М.; Барковська, Ю. С.; Жигунова, Г. Д.Метою роботи було проведення порівняльних досліджень борошномельних, хлібопекарських та круп’яних властивостей різних видів та типів пшениці для обґрунтування напрямів їх подальшої переробки. У ході експериментальних досліджень проведено порівняльний аналіз технологічних властивостей 10 зразків пшениці та спельти врожаю 2016, 2017 рр.
- ДокументОгляд способів виробництва і вимог до якості борошна для заморожених виробів(2021) Жигунов, Д. О.; Барковська, Ю. С.
- ДокументПорівняння методів седиментації для оцінки якості зерна пшениці(2022) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Барковська, Ю. С.; Бельцова, Я. С.; Червоніс, М. В.
- ДокументПрогнозування показників якості борошна на підставі показників якості пшениці(2022) Жигунов, Д. О.; Соц, С. М.; Барковська, Ю. С.; Люклянчук, К. М.