Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Барковська, Ю. С."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Борошномельні властивості різних сортів пшениці
    (2022) Жигунов, Д. О.; Соц, С. М.; Хоренжий, Н. В.; Барковська, Ю. С.; Коломієць, М. С.; Трофименко, М. О.
  • Документ
    Використання тесту SRC для оцінки функціональних властивостей зерна пшениці
    (2022) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Барковська, Ю. С.; Ковальчук, А. О.
  • Документ
    Дослідження технологічних властивостей пшениці та спельти як сировини для виробництва борошна та крупи
    (2018) Жигунов, Д. О.; Мардар, М. Р.; Соц, С. М.; Барковська, Ю. С.; Жигунова, Г. Д.
    Метою роботи було проведення порівняльних досліджень борошномельних, хлібопекарських та круп’яних властивостей різних видів та типів пшениці для обґрунтування напрямів їх подальшої переробки. У ході експериментальних досліджень проведено порівняльний аналіз технологічних властивостей 10 зразків пшениці та спельти врожаю 2016, 2017 рр.
  • Документ
    Огляд способів виробництва і вимог до якості борошна для заморожених виробів
    (2021) Жигунов, Д. О.; Барковська, Ю. С.
  • Документ
    Порівняння методів седиментації для оцінки якості зерна пшениці
    (2022) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Барковська, Ю. С.; Бельцова, Я. С.; Червоніс, М. В.
  • Документ
    Прогнозування показників якості борошна на підставі показників якості пшениці
    (2022) Жигунов, Д. О.; Соц, С. М.; Барковська, Ю. С.; Люклянчук, К. М.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок