Перегляд за Автор "Бандура, Д. О."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання винограду і продуктів його переробки в технології виробництва фруктового пива(2020) Бандура, Д. О.; Мельник, І. В.Розглянуто варіанти додавання виноградної сировини в процесі виробництва пива, що дозволить розширити асортимент пива з використанням нетрадиційної рослинної сировини українського походження.
- ДокументКорисні речовини пива та їх вплив на організм людини(2018) Бандура, Д. О.Пиво – це алкогольний пінистий напій, одержаний із солоду та непророслих зернових культур спиртовим збродженням охмеленого сусла пивними дріжджами. Саме завдяки цим компонентам пиво об’єднує в собі багато корисних речовин, які при помірному споживанні пива позитивно впливають на організм людини.
- ДокументОбґрунтування використання сировини рослинного походження у пивоварінні(2019) Бандура, Д. О.
- ДокументОтримання і характеристика водорозчинного манану кавового шламу(2017) Камінський, Д. С.; Бандура, Д. О.У сучасних умовах кава продукт високорентабельний і дуже привабливий для бізнесу. Щорічне виробництво розчинної кави призводить до накопичення великої кількості кавового шламу. Кавовий шлам погано переробляється і, отже, вважається головним забруднювачем навколишнього середовища.
- ДокументПідготовка і дегустація пива зі штучною зміною смаку(2019) Бандура, Д. О.На освітніх дегустаціях потрібно продемонструвати конкретні побічні аромати і смаки у потрібній концентрації, зразок за зразком. Якщо докласти зусиль, можна знайти зіпсоване пиво, але значно зручніше і краще використовувати «спайкінг» (вприскування), коли до звичайного пива додають хімічні речовини у потрібних кількостях.
- ДокументТехнологічні аспекти використання українського хмелю в технології українського пива(2020) Бандура, Д. О.Хміль, в залежності від кількості, сорту і регіону зростання, являється для пивоварів важливою сировиною, яка визначає характер пива. Розглянуто три групи, на які пивовари ділять хміль, форми хмелю та сорти.