Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бандура, Д. О."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання винограду і продуктів його переробки в технології виробництва фруктового пива
    (2020) Бандура, Д. О.; Мельник, І. В.
    Розглянуто варіанти додавання виноградної сировини в процесі виробництва пива, що дозволить розширити асортимент пива з використанням нетрадиційної рослинної сировини українського походження.
  • Документ
    Корисні речовини пива та їх вплив на організм людини
    (2018) Бандура, Д. О.
    Пиво – це алкогольний пінистий напій, одержаний із солоду та непророслих зернових культур спиртовим збродженням охмеленого сусла пивними дріжджами. Саме завдяки цим компонентам пиво об’єднує в собі багато корисних речовин, які при помірному споживанні пива позитивно впливають на організм людини.
  • Документ
    Обґрунтування використання сировини рослинного походження у пивоварінні
    (2019) Бандура, Д. О.
  • Документ
    Отримання і характеристика водорозчинного манану кавового шламу
    (2017) Камінський, Д. С.; Бандура, Д. О.
    У сучасних умовах кава продукт високорентабельний і дуже привабливий для бізнесу. Щорічне виробництво розчинної кави призводить до накопичення великої кількості кавового шламу. Кавовий шлам погано переробляється і, отже, вважається головним забруднювачем навколишнього середовища.
  • Документ
    Підготовка і дегустація пива зі штучною зміною смаку
    (2019) Бандура, Д. О.
    На освітніх дегустаціях потрібно продемонструвати конкретні побічні аромати і смаки у потрібній концентрації, зразок за зразком. Якщо докласти зусиль, можна знайти зіпсоване пиво, але значно зручніше і краще використовувати «спайкінг» (вприскування), коли до звичайного пива додають хімічні речовини у потрібних кількостях.
  • Документ
    Технологічні аспекти використання українського хмелю в технології українського пива
    (2020) Бандура, Д. О.
    Хміль, в залежності від кількості, сорту і регіону зростання, являється для пивоварів важливою сировиною, яка визначає характер пива. Розглянуто три групи, на які пивовари ділять хміль, форми хмелю та сорти.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок