Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бандура, В. М."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Апарати для сушіння рослинної сировини електромагнітним полем
    (2018) Бандура, В. М.; Яровий, І. І.; Маренченко, О. І.
    Показано узагальнений аналіз результатів дослідження процесу вологовидалення для декількох видів рослинної сировини. Обґрунтовано вибір апаратурної схеми установки для сушіння рослинної сировини в потоці. Узагальнено досвід використання дослідної сушильної установки з комбінованим електромагнітнм енергопідводом. Запропоновано структурну схему та типовий конструктив універсальної установки для сушіння і стерилізації рослинної сировини та харчових продуктів і напівфабрикатів.
  • Документ
    Енергетичний баланс олiйно-жирового підприємства
    (2015) Бандура, В. М.
  • Документ
    Енергетичний моніторинг олійного виробництва
    (2017) Бурдо, О. Г.; Бандура, В. М.; Маренченко, О. І.; Пилипенко, Є. О.
  • Документ
    Кінетика сушіння сої та соняшнику сировини в електромагнітному полі
    (2017) Бандура, В. М.; Маренченко, О. І.; Пилипенко, Є. О.; Катасонов, О. В.
  • Документ
    Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м‘яса птиці
    (ОДАХТ, 2000) Бандура, В. М.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та апарати харчових виробництв. Дисертація містить дослідження, що спрямовані на оптимізацію загальних енергетичних показників процесу різання м‘яса птиці. Визначено емпіричні залежності сил різання і тертя, які дозволяють вибрати найбільш раціонально параметри робочих органів м‘ясоріжучих машин. Теоретично запропонована залежність пластичності кісток птиці від схеми напруженого стану. Основні результати роботи впроваджені у виробництво з позитивним економічним ефектом.
  • Документ
    Обгрунтування параметрів процесу сушіння зерна соняшнику у вібросушарці на основі інфрачервоного опромінення
    (2019) Бандура, В. М.; Ярошенко, Л. В.
    Одним із перспективних напрямів розвитку харчової промисловості є розширення асортименту і підвищення якості продуктів харчування. При цьому особливу увагу приділяють безпечності і якості сировини. Насіння соняшнику є повноцінною сировиною для отримання ряду харчових і кормових продуктів. В роботі описані технологічні особливості сушіння зерна соняшнику за допомогою інфрачервоного підведення енергії, та обґрунтовано перспективність вібраційного моношарного сушіння насіння соняшнику в лотковій вібросушарці. Визначені питомі затрати енергії на процес інфрачервоного сушіння продукту.
  • Документ
    Порівняння якісних показників олії отриманих різними методами
    (2022) Бандура, В. М.
  • Документ
    Розробка енергоощадної сушарки з U подiбним контейнером
    (2012) Бандура, В. М.; Зозуляк, І. А.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок