Перегляд за Автор "Бандура, В. М."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАпарати для сушіння рослинної сировини електромагнітним полем(2018) Бандура, В. М.; Яровий, І. І.; Маренченко, О. І.Показано узагальнений аналіз результатів дослідження процесу вологовидалення для декількох видів рослинної сировини. Обґрунтовано вибір апаратурної схеми установки для сушіння рослинної сировини в потоці. Узагальнено досвід використання дослідної сушильної установки з комбінованим електромагнітнм енергопідводом. Запропоновано структурну схему та типовий конструктив універсальної установки для сушіння і стерилізації рослинної сировини та харчових продуктів і напівфабрикатів.
- ДокументЕнергетичний баланс олiйно-жирового підприємства(2015) Бандура, В. М.
- ДокументЕнергетичний моніторинг олійного виробництва(2017) Бурдо, О. Г.; Бандура, В. М.; Маренченко, О. І.; Пилипенко, Є. О.
- ДокументКінетика сушіння сої та соняшнику сировини в електромагнітному полі(2017) Бандура, В. М.; Маренченко, О. І.; Пилипенко, Є. О.; Катасонов, О. В.
- ДокументНаукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м‘яса птиці(ОДАХТ, 2000) Бандура, В. М.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та апарати харчових виробництв. Дисертація містить дослідження, що спрямовані на оптимізацію загальних енергетичних показників процесу різання м‘яса птиці. Визначено емпіричні залежності сил різання і тертя, які дозволяють вибрати найбільш раціонально параметри робочих органів м‘ясоріжучих машин. Теоретично запропонована залежність пластичності кісток птиці від схеми напруженого стану. Основні результати роботи впроваджені у виробництво з позитивним економічним ефектом.
- ДокументОбгрунтування параметрів процесу сушіння зерна соняшнику у вібросушарці на основі інфрачервоного опромінення(2019) Бандура, В. М.; Ярошенко, Л. В.Одним із перспективних напрямів розвитку харчової промисловості є розширення асортименту і підвищення якості продуктів харчування. При цьому особливу увагу приділяють безпечності і якості сировини. Насіння соняшнику є повноцінною сировиною для отримання ряду харчових і кормових продуктів. В роботі описані технологічні особливості сушіння зерна соняшнику за допомогою інфрачервоного підведення енергії, та обґрунтовано перспективність вібраційного моношарного сушіння насіння соняшнику в лотковій вібросушарці. Визначені питомі затрати енергії на процес інфрачервоного сушіння продукту.
- ДокументПорівняння якісних показників олії отриманих різними методами(2022) Бандура, В. М.
- ДокументРозробка енергоощадної сушарки з U подiбним контейнером(2012) Бандура, В. М.; Зозуляк, І. А.