Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Балюк, А. О."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Перспективи використання лактулози в технології кондитерських виробів
    (2017) Балюк, А. О.
    Наведена доцільність використовування лактулози, як пребіотика, при виробництві різних асортиментних груп кондитерських виробів з метою надання їм функціональної направленості.
  • Документ
    Функціональні інгредієнти для виробництва вафельних виробів
    (2017) Балюк, А. О.; Паламарчук, Б. В.
    В даній роботі було розглянуто функціональні інгредієнти для виробництва вафельних виробів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок