Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бабков, А. В."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Багаторівнева АСКТП цукрового виробництва
    (2018) Скаковський, Ю. М.; Бабков, А. В.
    Розглянуто питання розробки систем автоматизації класу АСКТП на цукрових заводах України. Обговорюються альтернативні підходи до створення подібних систем та досвід створення їх шляхом поетапного впровадження автоматизованих робочих місць операторів та технічних керівників із використанням мережевих рішень.
  • Документ
    Дослідження змін якісних характеристик зерна кукурудзи при зберіганні в анаеробних умовах
    (2017) Станкевич, Г. М.; Бабков, А. В.; Желобкова, М. В.
    Робота спрямована на дослідження змін технологічних, хімічних та мікробіологічних властивостей зерна кукурудзи при його зберіганні в анаеробних умовах, що сприятиме удосконаленню альтернативної технології зберігання вологого та сирого зерна кукурудзи без необхідності його сушіння.
  • Документ
    Дослідження мікроміцетного обсіменіння зернових мас пшениці з різних регіонів України
    (2016) Бабков, А. В.
    Актуальність дослідження мікробної контамінації основної харчової сировини — зерна пшениці, має значне практичне використання. Адже запорукою безпеки зберігання і переробки будь-якої зернової чи харчової сировини, є, перш за все, дотримання належного санітарно-гігієнічного стану самої сировини.
  • Документ
    Исследование хранения зерна кукурузы в анаэробных условиях
    (2018) Станкевич, Г. Н.; Бабков, А. В.; Желобкова, М. В.
    Цель работы - исследование изменений технологических и микробиологических свойств и показателей зерна кукурузы при хранении в анаэробных условиях, что позволит обосновать сроки ее безопасного хранения во влажном состоянии.
  • Документ
    Основи автоматизованого проектування: лабораторні роботи в середовищі AutoCAD
    (ОЛДІ-ПЛЮС, 2021) Павловський, С. М.; Бабков, А. В.
    В навчальному посібнику викладено загальні відомості про основні можливості та напрями використання віртуального середовища системи автоматизованного проектування і розрахунків (САПР) AutoCAD при виконанні проектних робіт. Наведено лабораторні роботи, у складі котрих послідовно та логічно розписано алгоритм роботи із зазначеною сучасною САПР, починаючи від процедури інсталяції цього програмного засобу на комп'ютер і закінчуючи процесом створення складного багатокомпонентного двовимірного креслення, виконаного відповідно до чинних нормативних вимог. В кожній лабораторній роботі чітко сформульована мета та суть певного етапу знайомства, налаштування або використання можливостей середовища програми AutoCAD. Крім того, кожна лабораторна робота супроводжується розгорнутим розглядом теоретичної основи відповідних питань, ілюструється низкою прикладів реалізації описаних теоретичних викладок та вміщує в собі практичні завдання, виконання котрих дозволить читачеві оволодіти практичними навичками застосування зазначеної САПР. Навчальний посібник призначено для студентів вишів, які навчаються за напрямом підготовки бакалаврів в галузі знань 18 «Виробництво та технології», за спеціальністю 181 «Харчові технології», та спрямований на використання при вивченні дисципліни «Основи автоматизованого проектування». Крім того, він може бути використаний студентами інших напрямів підготовки, які здобувають технічну спеціальність, або інженерними працівниками, які виконують роботи, що пов'язані із проектуванням приладів, агрегатів або підприємств.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок