Перегляд за Автор "Абрамова, А. Г."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументEMS (electric muscle stimulation) тренування як складова в формуваннi здорового способу життя(2018) Беценко, О. А.; Коваль, О. В.; Абрамова, А. Г.Проблема формування та дотримання здорового способу життя є предметом дослідження багатьох галузей знань. На ринку регулярно з’являється велика кількість новітніх розробок, які допомагають підтримувати фізичну форму організму. Серед них варто виділити EMS тренажери, розробка яких почалась ще в 1960-х роках для космічної галузі.
- ДокументЕритрітол — цукрозамінник нового покоління. Дослідження впливу еритрітолу на реологічні та структурні показники бісквітного тіста та готового виробу(2016) Дорохович, В. В.; Абрамова, А. Г.На основі проведених досліджень нами розроблено технологію та рецептуру бісквіту дієтично-функціонального призначення на основі еритрітолу. Для розробленого виробу нами було розраховано калорійність та глікемічний індекс.
- ДокументПерспектива SMM маркетингу в формуванні здорового способу життя молоді(2018) Коваль, О. В.; Абрамова, А. Г.В умовах розвитку інформаційних технологій значною популярністю користується реклама у соціальних мережах, або соціальний медійний маркетинг SMM (SocialMediaMarketing) - це комплексна робота всередині соціальних медіа (блогах, форумах, мережених, спільнотах), спрямована на просування товару чи послуги у будь-якому місці спілкування. Найважливішою її перевагою є те, що активним рекламоносієм виступає сам користувач.
- ДокументТехнологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення(2018) Абрамова, А. Г.; Коваль, О. В.Здоров’я – це один з найголовніших соціальних аспектів, що впливає на якість та тривалість життя людини. На стан здоров’я окремої людини та населення в цілому пливає ряд факторів: спадковість, соціально-економічні фактори, харчування, рівень розвитку медицини, природні умови проживання та стан навколишнього середовища. Одним з вагомих чинників, що безпосередньо впливають на стан здоров’я населення є якість та повноцінність харчових продуктів.