Перегляд за Автор "Єфремов, В. В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ74700 Кетчуп(2012) Верхівкер, Я. Г.; Єфремов, В. В.1. Кетчуп, що містить томатну пасту, пюре з аличі, цукор, сіль, кріп, коріандр, чабер, перець, воду, який відрізняється тим, що кріп використовують з розміром часток 1,3-4,2 мкм, коріандр - з розміром часток 4,2-11,0 мкм, чабер - з розміром часток 2,1-6,3 мкм, перець використовують з розміром часток від 1,26-5,46 мкм. 2. Кетчуп за п. 1, який відрізняється тим, що томатну пасту, пюре з аличі, цукор, сіль, кріп, коріандр, чабер, перець і воду беруть у наступному співвідношенні, мас. %: томатна паста 30,0-60,0 пюре з аличі 5,0-12,0 цукор 7,0-10,0 сіль 0,3-4,0 кріп 0,08-0,41 коріандр 0,08-0,41 чабер 0,08-0,41 перець 0,08-0,41 вода решта.
- Документ94261 Спосіб визначення числа ароматоутворюючих сполук у водно-спиртових екстрактах(2014) Верхівкер, Я. Г.; Осипова, Л. А.; Іовчева, І. О.; Єфремов, В. В.Спосіб визначення числа ароматоутворюючих сполук у водно-спиртових екстрактах, що передбачає приготування проби дослідного зразка, відбір проби, приготування хромової суміші, відокремлення ароматоутворюючих сполук, введення KІ, титрування йоду розчином тіосульфату натрію в присутності крохмалю і визначення числа ароматоутворюючих сполук за математичною формулою, який відрізняється тим, що додатково готують контрольну пробу - водно-спиртову суміш з вмістом етилового спирту 1,0-2,8 %, пробу дослідного зразка готують шляхом розведення його дистильованою водою до вмісту в ній етилового спирту 1,0-2,8 %, після цього хромову суміш і пробу дослідного зразка вміщують в один прилад Відмарка, а хромову суміш і контрольну пробу - в другий прилад Відмарка, обидва прилади Відмарка термостатують протягом 2-3 год. при 58-62 °C, охолоджують при кімнатній температурі 10-20 хв, конденсати, що утворилися, об'єднують з хромовими сумішами і охолоджують при 0-5 °C протягом 10-20 хв, а число ароматоутворюючих сполук визначають за формулою: , де - кількість 0,1 н розчину тіосульфату натрію на титрування контрольної проби, см3; - кількість 0,1 н розчину тіосульфату натрію на титрування проби дослідного зразка, см3; - коефіцієнт поправки на 0,1 н розчин тіосульфату натрію; - коефіцієнт розведення; - об'єм зразка, cм3.
- ДокументВплив стану та складу спецій як незамінного компонента на консервовану продукцію(2013) Єфремов, В. В.Спеції поліпшують засвоєння їжі, активізують обмін речовин, сприяють підвищенню захисних функцій організму. Деякі володіють сильними бактерициднии та консервуючими властивостями, мають лікувальну дію та використовуються як фінкціональні добавки.
- Документ