Перегляд за Автор "Єршова, К. С."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБіосенсори та їх використання в аналізі(2019) Єршова, К. С.
- ДокументГрейпфрутовий сік як об’єкт вивчення харчової безпечності(2016) Єршова, К. С.Досвiд застосування людством харчових добавок, що з часом виявляються небезпечними, не призводить до зменшення кiлькостi використання консервантiв, барвникiв, ароматизаторiв, емульгаторiв та iн. добавок при виробництвi харчових продуктiв. Зрозумiло, що iсторичний процес змiни нормативiв пов'язаний iз розвитком наукових знань, промисловостi, змiни концепцiй харчування та рядом iнших факторiв.
- ДокументРозроблення способу отримання куркуміну підвищеної біодоступності(2022) Єршова, К. С.Куркумін, фармакологічні дослідження якого показали його ефективність та безпечність. Куркумін – це фенольна сполука, джерелом якої є куркума. Куркумін показав у дослідженнях антиоксиданту, протизапальну, антимікробну, гіпоглікімічну, гепатопротекторну, протиракову, хіміопрофілактичну та інші активності проти різноманітних захворювань
- ДокументСтабілізація ліпоєвої кислоти на целюлозній матриці(2023) Науменко, К. І.; Черно, Н. К.; Єршова, К. С.Розглянуто метод стабілізації липоєвої кислоти на целюлозній матриці.
- Документ