Перегляд за Автор "Єршова, К. С."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБіосенсори та їх використання в аналізі(2019) Єршова, К. С.
- ДокументГрейпфрутовий сік як об’єкт вивчення харчової безпечності(2016) Єршова, К. С.Досвiд застосування людством харчових добавок, що з часом виявляються небезпечними, не призводить до зменшення кiлькостi використання консервантiв, барвникiв, ароматизаторiв, емульгаторiв та iн. добавок при виробництвi харчових продуктiв. Зрозумiло, що iсторичний процес змiни нормативiв пов'язаний iз розвитком наукових знань, промисловостi, змiни концепцiй харчування та рядом iнших факторiв.
- ДокументПолісахариди геміцелюлоз як модифікатор властивостей БАР: комплекс манану з куркуміном(2022) Черно, Н. К.; Наменко, К. І.; Єршова, К. С.
- ДокументРозроблення способу отримання куркуміну підвищеної біодоступності(2022) Єршова, К. С.Куркумін, фармакологічні дослідження якого показали його ефективність та безпечність. Куркумін – це фенольна сполука, джерелом якої є куркума. Куркумін показав у дослідженнях антиоксиданту, протизапальну, антимікробну, гіпоглікімічну, гепатопротекторну, протиракову, хіміопрофілактичну та інші активності проти різноманітних захворювань
- ДокументСпосіб виділення водорозчиного манану кавового шламу(2020) Науменко, К. І.; Черно, Н. К.; Єршова, К. С.Обґрунтовано біотехнологічний спосіб обробки кавового шламу, який дозволяє отримати модифікований манан, що розчиняється у воді. Встановлено, що доцільною є попередня ультразвукова обробка сировини, яка дозволяє підвищити вихід цільового продукту.
- Документ