Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Єршова, К. С."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Біосенсори та їх використання в аналізі
    (2019) Єршова, К. С.
  • Документ
    Грейпфрутовий сік як об’єкт вивчення харчової безпечності
    (2016) Єршова, К. С.
    Досвiд застосування людством харчових добавок, що з часом виявляються небе­зпечними, не призводить до зменшення кiлькостi використання консервантiв, барвни­кiв, ароматизаторiв, емульгаторiв та iн. добавок при виробництвi харчових продуктiв. Зрозумiло, що iсторичний процес змiни нормативiв пов'язаний iз розвитком наукових знань, промисловостi, змiни концепцiй харчування та рядом iнших факторiв.
  • Документ
    Розроблення способу отримання куркуміну підвищеної біодоступності
    (2022) Єршова, К. С.
    Куркумін, фармакологічні дослідження якого показали його ефективність та безпечність. Куркумін – це фенольна сполука, джерелом якої є куркума. Куркумін показав у дослідженнях антиоксиданту, протизапальну, антимікробну, гіпоглікімічну, гепатопротекторну, протиракову, хіміопрофілактичну та інші активності проти різноманітних захворювань
  • Документ
    Стабілізація ліпоєвої кислоти на целюлозній матриці
    (2023) Науменко, К. І.; Черно, Н. К.; Єршова, К. С.
    Розглянуто метод стабілізації липоєвої кислоти на целюлозній матриці.
  • Документ
    Сучасні засоби індивідуального захисту органів дихання від небезпечних та шкідливих виробничих факторів
    (2020) Єршова, К. С.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок