Том 10 № 4
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Том 10 № 4 за Автор "В. Т. Свистун, О. М. Бєлошапко"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУПРАВЛІННЯ ХАРЧОВИМ ВИБОРОМ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ(2018) В. Т. Свистун, О. М. БєлошапкоВажливою складовою здорового способу життя є раціональне харчування, яке допомагає підт-римувати високий рівень життєдіяльності. Стаття присвячена аналізу харчування студентів вищоїшколи, визначення акцентів формування свідомого ставлення до харчування як фактора збереженняздоров’я і високої працездатності. Проведено розрахунок вартості «Тарілки здорового харчування»для студентів. Проведено аналіз даних сучасної наукової літератури з проблеми впливу харчуванняна стан здоров’я студентів. Виявлено низький рівень вмінь і навичок студентів в організації власногохарчування. З’ясовано, що більша частина студентської молоді не звертає увагу на калорійність, енер-гетичну цінність харчового раціону, що призводить до зниження працездатності та поганого самопо-чуття. Запропоновано шляхи підвищення рівня знань з практичної нутріціології студентів вищої школияк ефективної умови покращання стану їхнього здоров’я.