181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Горобець Денис Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження виробництва цукрового печива «Забава» та печива затяжного «Промінь» з застосуванням потоково-механізованих ліній в кондитерському цеху борошняних виробів.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне, 2022) Горобець Денис МиколайовичКондитерська галузь одна з найрозвиненіших у харчовій промисловості нашої країни. Загальний обсяг виробництва становить понад 1 млн продукції на рік, що дає змогу не лише повністю забезпечити потребу внутрішнього ринку ай експортувати її у значних обсягах за кордон. Підприємства галузі є активними споживачами вітчизняної сільськогосподарської сировини цукру, борошна, крохмаль, патока молоко і основною експорту переробленої продукції агропромислового комплексу країни. Наші підприємства що року інвестують в розвиток галузі значні кошти. На провідних кондитерських фабриках проведено повну повну модернізацію встановлену найсучасніші технологічні лінії. Галузь розвивається в умовах жорсткої конкуренції, що стимулює постійно вдосконалювати управлінські процеси і забезпечувати високі світові стандарти якості виробленої продукції. Встановлено що у 2017 році найбільша частина у виробництві борошняних кондитерських виробів припадає на печиво солодке, непокрите шоколадом або какао продуктами 39,4%; торти, кондитерські вироби, та хлібобулочні вироби. Основними факторами впливу на ринок кондитерських виробів з вбитими масами є : - ціна на сировину; - споживчі настрої та вподобання; - присутність міжнародних компаній на ринку України; - наявність товарів замінників; - купівельна спроможність населення; - поява нових технологій в галузі; Пік попиту припадає на останні місяця року, які пов’язані з новорічними святами, а в перші та літні місяці спостерігається спад.