181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Возіян Ірина Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження виробництва хліба Домашнього 1/г подового 0,8 кг та булки любительської 0,2 кг з використанням сучасного технологічного обладнання в пекарні м. Ізмаїл Одеської області.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне, 2022) Возіян Ірина ВікторівнаТемою дипломного проекту передбачено виробництво хліба Домашнього 1 ґатунку0,8кг та булок Любительських в/с 0,2кг. в пекарні м. Ізмаїл Одеської області. Ізмаї́л — місто в Одеській області України, адміністративний центр Ізмаїльського району, колишній центр Ізмаїльської області. Являє собою окрему Ізмаїльську міську громаду. Відстань до Одеси становить понад 200 км. Друге найбільше місто області за кількістю населення — понад 70 000 осіб. Хлібні вироби є одним з основних продуктів харчування людини. Добове споживання хліба в різних країнах становить від 150 до 500 г. на душу населення. Зниження загального виробництва і споживання хліба населенням в Україні пояснюється погіршенням його економічного становища, підвищення цін на хліб, раціональнім використанням хліба, розвиток домашнього хлібопечення і міні-пекарень. Підприємства переходять на порційні способи приготування тіста, організовують при заводах пекарні, укомплектовані імпортним обладнанням, що дозволяє значно розширити асортимент виробів. Впроваджуються прискорені технології виробництва хліба. Зникає необхідність у великій кількості потужних підприємств з комплексно механізованими лініями і безперервним виробничим процесом. В умовах роботи цих підприємств важко оперативно змінювати асортимент, своєчасно реагувати на потреби ринку.