181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Бусигіна Аліна Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження цукеркового виробництва з застосуванням потоково-механізованих ліній по виробництву збивних цукерок «Весняні» та цукерок з помадними корпусами «Вишневий сад» в кондитерському цеху.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Бусигіна Аліна ВікторівнаКондитерські вироби є однією з найпопулярніших та найулюбленіших категорій продуктів харчування серед споживачів у всьому світі. Вони не лише задовольняють потребу людини в солодкому, а й мають важливе культурне та естетичне значення. Завдяки широкому асортименту та різноманіттю смаків кондитерська продукція відіграє значну роль у харчовій промисловості, адже попит на неї залишається стабільно високим. На сучасному етапі розвитку харчових технологій виробництво кондитерських виробів зазнає значних змін. Виробники активно впроваджують інноваційні рішення, спрямовані на підвищення якості продукції, розширення і асортименту, а також створення корисних альтернатив традиційним солодощам. У звʼязку з цим зростає інтерес до використання натуральних інгредієнтів, зниження вмісту цукру, розробки безглютенових та дієтичних продуктів.