181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Белоус Сергій"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроектування комплексно-механізованих ліній в хлібопекарному цеху по виробництву хліба гірчичного в/г подового 0,8 кг та батонів терновських в/г 0,5 кг.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Белоус СергійХлібобулочні вироби вважаються соціально значущими продуктами Хлібопекарська промисловість України є однією з основних галузей харчової промисловості, яка за виробничими потуж остями, механізацією технологічних процесів, асортиментом спроможна забезпечити населення різними видами хлібних виробів, що має важливе значення для підтримки соціальної та економічної стабільності в суспільстві. Асортимент виробів, що виготовляються хлібопекарськими підприємствами України, нараховує понад 1000 найменувань. В Україні хлібні вироби готують із житнього борошна - сіяного, обдирного, обойного сортів і пшеничного вищого, першого, другого та обойного сортів або їх суміші. До складу поліпшених різновидностей хліба додатково можуть входити патока борошняна заварка, цукор, іноді жир, кмин, коріандр, аніс. Булочні вироби, здобні вироби виготовляють в основному із пшеничного борошна вищого і першого сорту у вигляді батонів, плетінок, фігурних виробів. До рецептури булочних, здобних виробів входить основна сировина та додаткова - цукор і жир, молочні, яєчні, плодово-ягодні види сировини, ароматизатори та інші