181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Бакова Антоніна Олексіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроектування потоковомеханізованих ліній по виробництву хліба Микулинецького в/г 0,8 кг та булок любительських 1/г 0,2 кг в хлібопекарному цеху м. Ізмаїл Одеської області.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Бакова Антоніна ОлексіївнаХлiб - це продукт, який завжди користувався попитом у населення, є продуктом першої необхiдностi. Він не лише втамовує голод, але й забезпечує організм людини необхідними поживними речовинами, такими як вуглеводи, білки, вітаміни та мінерали. Хлібобулочні вироби - є одним з основних продуктів харчування людини. Хлiбопекарська галузь в Україні досить добре розвивається, є основною галуззю харчової промисловості. Протягом останнiх рокiв в Українi щорiчно виробляється близько 2,5 млн тонн хлiба i хлiбобулочних виробів. Хлiб в Українi вважається основним продуктом соцiального значення. Добова потреба в хлібі становить від 90 до 130 грамів. Хлібопекарська промисловість спроможна забезпечити різноманітними видами хлібобулочних виробів, різні категорії населення.