Ступінь вищої освіти "Магістр"
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Ступінь вищої освіти "Магістр" за Автор "Александров Олександр Вікторович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології кулінарної продукції з рапани чорноморської за допомогою методів сенсорного аналізу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2024) Александров Олександр ВікторовичАНОТАЦІЯ на кваліфікаційну роботу на тему: Удосконалення технології кулінарної продукції з рапани чорноморської за допомогою методів сенсорного аналізу Здобувач Александров Олександр Вікторович Керівник Манолі Тетяна Анатоліївна Освітній ступінь Магістр Спеціальність 181 Харчові технології Освітня програма Сенсорний аналіз в харчових технологіях Кафедра технології вина та сенсорного аналізу Актуальність теми: у роботі висвітлено сучасний ринок та зростаючий попит на харчову продукцію з морепродуктів; історію та особливості технології переробки рапани чорноморської; застосування методології сенсорного аналізу в удосконаленні технології кулінарних виробів з рапани чорноморської Мета роботи: удосконалити технологію кулінарної продукції з рапани чорноморської за допомогою методів сенсорного аналізу Практичне значення отриманих результатів: виявлені основні проблеми в технології кулінарних виробів з рапани чорноморської за допомогою методів сенсорного аналізу та запропоновані напрямки удосконалення технології Структура роботи: робота складається з шести розділів, які представлено на 100 сторінках; 23 таблиці, 20 рисунків, 75 джерел інформації.