Дисертації (Dissertations)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Дисертації (Dissertations) за Автор "Дьяченко, Ю. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУправління конкурентною стратегією м’ясопереробних підприємств(2018) Дьяченко, Ю. В.Дисертацію присвячено розробці теоретичних та методичних підходів щодо управління конкурентною стратегією м’ясопереробних підприємств. Визначено методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства та продукції. Досліджено фактори, які впливають на формування і реалізацію конкурентної стратегії м’ясопереробних підприємств в сучасних умовах. Проведено аналіз особливостей розвитку м’ясопереробної галузі України за показниками: споживання, виробництво, імпорт, експорт м’яса та м’ясопродуктів. Проаналізовано політико-правовий, економічний, соціально-демографічний, технологічний фактор зовнішнього середовища за допомогою PEST-аналізу. Здійснено комплексний стратегічний аналіз м’ясопереробних підприємств за допомогою SPACE-аналізу, що дозволив визначити вектор стратегічного розвитку. Побудовано економетричну модель оцінки прогнозних значень конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств на внутрішньому ринку. Проведено оцінку впливу обраної конкурентної стратегії на ефективність діяльності м’ясопереробних підприємств.