Том 9 № 4
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Том 9 № 4 за Автор "Ю. В. Дьяченко"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ МЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ НА ЄВРОПЕЙСЬКОМУ РИНКУ(2017) Ю. В. ДьяченкоВ статті розглянуто структуру експорту агропромислової продукції та зміни в географії експортних потоків з України. Проаналізовано можливість вітчизняних підприємств харчової промисловості, втому числі м’ясопереробної галузі, бути конкурентоспроможними на зовнішньому ринку, зокрема ринкуЄвропейського союзу. Освітлено питання державного регулювання якості та безпечності харчовоїпродукції в Україні.