Том 9 № 4
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Том 9 № 4 за Автор "В. А. Шалений"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОЦІНКА РІВНЯ РИЗИКОВАНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В ДОВГОСТРОКОВОМУ ПЕРІОДІ(2017) В. А. ШаленийПроаналізовані підходи до оцінки ризикованості діяльності підприємств та запропонований авторський підхід до проведення оцінки рівня довгострокового ризику на основі аналізу системи показників групи підприємств. Апробація методики була проведена на основі даних фінансової звітностідев’ятнадцяти підприємств хлібопекарської промисловості України: оцінений рівень їх довгостроковогоризику, проведене відповідне ранжування підприємств та визначені основні напрямки їх розвитку вконтексті розв’язання проблеми мінімізації рівня ризикованості діяльності.