Роботи 2023 року
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Роботи 2023 року за Автор "Кім Крістіни Павлівни"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроектування потоково-механізованих ліній по виробництву цукерок з фруктово-желейними корпусами «Вогник» та цукерок на основі праліне «Горішки в шоколаді» в кондитерському цеху м. Ізмаїл Одеської області.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне, 2023) Кім Крістіни ПавлівниКондитерські вироби, приготовлені на цукровій основі, різноманітні за складом, формою, обробкою й смаком, отримані з однієї або декількох цукеркових мас, називають цукерками. Вироби, що одержують з однієї цукеркової маси, називаються простими, з декількох – складними. Цукерки, що випускаються у великій кількості, називаються масовими. Їх виробляють на поточно – механізованих лініях. Цукерки високої смакової якості, що випускаються в невеликих кількостях (в основному для набрів), називаються десертними (роздрібними). Їх виготовляють немеханізованими способом. Асортимент цукерок налічує понад 1000 найменувань, і серед них роздрібні сорти займають трохи більше 5% загального випуску. Це пов’язано з великими витрати ручної праці на випуск кожного сорту цукерок. Кондитерська промисловість, незважаючи на глибоку кризу, у якій перебуває вітчизняна економіка, є однією з провідних та бюджетоутворюючих галузей харчової промисловості. Згідно досліджень компанія Pro-Consulting, якщо в першому півріччі 2017 року основними імпортерами української кондитерської продукції були Казахстан, Молдова і Болгарія, то в 2018 році до них додалися Білорусь, Великобританія і Австрія. Розширення ринку збуту стало можливим завдяки підписанню угоди про зону вільної торгівлі з ЄС і завершенню до 2018 року адаптація національних стандартів якості до європейських.