Кваліфікаційні роботи (Graduation projects)
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кваліфікаційні роботи (Graduation projects) за Автор "Аврамова Юлія"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю для переселенців на базі готелю “Блаз” в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Аврамова ЮліяРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; Технологічний розділ; Організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 5 листів на яких показано: Лист 1- Концепція закладу готельно – ресторанного господарства; Лист 2- SWOT –аналіз підприємства; Лист 3- . Послуги готелю для переселенців «Блаз» та Оцінка інвестиційної привабливості проекту; Лист 4- План четвертого поверху до та після реконструкції і ремонту; Лист 5- План п’ятого поверху до та після реконструкції і ремонту. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельноресторанних послуг регіону, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю “Блаз” в м. Одеса. Все більше загостреним стає питання поселення переселенців, адже готелі вже не мають місць, або не приймають безоплатно чи приміщення, що можуть розмітити, але не відповідають вимогам та умовам проживання для людей. Є підприємства, що закрилися,, що перестали орендуватися його, тому вони є перспективним для розміщення людей, воно може бути безоплатним, або оплата мінімальна, лише за ліжко – місце. Створення колективного засобу розміщення для переселенців на сьогоднішній день перспективна та важливо потрібна бізнес – ідея. В новій концепції розвитку буде запропоновано: 1. Проведення реконструкції номерного фонду з метою створення багатомісних номерів на 8 чоловік та індивідуальних номерів категорій Стандарт, Стандарт Покращений; 2. Проведення ремонту в номерах та часткове, або повне облаштування новими меблями номери; 3. Створення та облаштування загальної кухня на поверхах; 4. Проведення ремонтних робіт в загальних душових і сан-вузлах, створення місця для прання, прасування; 5. Облаштування приміщення для прання та прасування на поверхах; 6. Встановлення програмного забезпечення для готелю «Gesthotel» від компанії «Оmnitec»; 7. Складання прайсу на додаткові послуги, як прання, прасування (самообслуговування). В технологічному розділі розрахована експлуатаційна програма, описані заходи охорони праці,, пожежної безпеки, розрахована інвестиційної привабливості нової концепції. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 78 стор.; таблиць – 11 додатків – 24 графічних аркушів – 5
- ДокументРозробка інноваційної концепції ресторану при центрі зеленого туризму в м. Вилкове Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Аврамова ЮліяКваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка проекту екологічного ресторану при центрі зеленого туризму, складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити екологічний ресторан із локальною кухнею та широким спектром додаткових послуг. Науково-дослідної частини, присвяченої вивченню попиту на меню здорового харчування та екологічність послуг в закладі гостинності. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закладу, а саме розрахунок технологічного обладнання для виробничих цехів, кількості персоналу, площ, необхідних для функціонування закладу, також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи у виробничих цехах та організації обслуговування відвідувачів в залі. Організаційного розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг, що пропонує заклад, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників підприємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, запропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для виробничих цехів закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних витрат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства.