Проблеми формування здорового способу життя у молоді (Problems of forming a healthy lifestyle among youth)

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 1847
  • Документ
    Історичне значення здорового образу життя студентів в одеському національному технологічному університеті
    (2022) Бондарчук Д. О.
    В нашому Університеті панує здоровий спосіб життя, одним з пріоритетних чинників якого є фізична культура. Фізкультура в університеті – це можливість для кожного студента, викладача та співробітника бути активним, красивим та здоровим!
  • Документ
  • Документ
    Програмне забезпечення для ведення прийому спеціалістами лікарні
    (2022) Скляр І. Ю.
    З приходом інтернету у людей з’явилась можливість не тільки користуватися існуючими сайтами але й створювати свої. В наш час це становиться на багато легшим ніж було раніше. Тому в інтернеті дуже велике різноманіття сервісів, які спрощують життя людини, а насамперед тих, хто надає послуги. Й веб-ресурси для лікарень не виключення. Вони допомагають зрозуміти, як просто керувати даними пацієнтів та зручніше надавати їм послуги.
  • Документ
    Розробка веб-ресурсу для популяризації та продажу кави в мережі інтернет
    (2022) Паровик А. С.
    Відомо, що кава – напій здоров'я. Головна речовина кави – кофеїн. Він є збудником систем організму: покращує роботу мозку, прискорює роботу серця, стимулює діяльність жовчного міхура. Кавова культура в Україні протягом останніх п’яти років стає все популярнішою: відкривають нові заклади, українці мають змогу дегустувати напої з різних куточків світу та вивчати досвід із різних країн з обсмажування зерен.
  • Документ
    Розробка інтернет - ресурсу для студії м. Одеси
    (2022) Кравченко Д. І.
    Надзвичайна популярність блогів зумовлена двома головними обставинами: по-перше, публікувати інформацію в Інтернеті за допомогою блогів досить легко — фактично, створення нового посту зводиться до набирання його тексту у відповідному полі та відправки його на сервер шляхом натисканням кнопки «Публікувати» (англ. Publish) або подібної. Тому користуватися блогом не важче, ніж простим текстовим редактором. Друга причина — це моментальна доступність в Інтернеті опублікованої інформації.