051-Економіка
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 051-Економіка за Ключові слова "безпечність харчових продуктів"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення показників якості та безпеки харчових продуктів і методів контролю(ОНТУ, кафедра економічної теорії та фінансово – економічної безпеки, 2023) Продан Олександр ПетровичГоловним призначенням держави є надійний захист інтересів і прав її громадян. Для цього потрібно сформувати відповідні важелі, які створювали б умови захисту цих прав та подальшій їх реалізації. Сьогодні питання, що стосуються забезпечення якості харчових продуктів і методів їх контролю серед вітчизняних суб’єктів підприємництва набувають все більшої актуальності. У сучасних економічних умовах ведення господарської діяльності, зокрема, кризових, спричинених наслідками повномасштабного вторгнення та всесвітньої пандемії COVID-19, розробка та впровадження стратегії якості відіграє ключову роль у забезпечення економічного зростання.