181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Ключові слова "батон"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроектування хлібозаводу з лінійкою продукції для дітей в м. Вознесенськ Миколаївського області(ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Шаєсламов СергійКваліфікаційна робота, присвячена проекту заснування хлібзаводу у місті Вознесенесенськ Миколаївської області з лінійкою продукції для дітей та має такі розділи: Вступ, в якому розглянули основну проблему напрямку розвитку хлібопекарської галузі в цілому, мету даної кваліфікаційної роботи. Стан проблеми і перспективи її вирішення, у якому дана характеристика об'єкту, літературний огляд по тематиці. Техніко-економічне обґрунтування, де проведено маркетингові дослідження, оцінка цільового ринку. Технологічну частину, в якій наведені рецептури та формування показників якості готової продукції, приведено розрахуноки продуктивності печей, необхідної кількості сировини, пофазних та виробничих рецептур тіста, технологічного обладнання, опис технологічних схем підприємства. Енергетичне та матеріально-ресурсне забезпечення, де визначено енергозабезпечення підприємств галузі (тепло-, холодо-, електропостачання), приведено розрахунок водопостачання, каналізації та обсяг електроспоживання. Архітектурно-будівельну частину, яка містить опис генерального плану забудови території, архітектурних та об’ємно-планувальних рішень, опис компонування обладнання. Охорона праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва і складається з ідентифікації небезпечних та шкідливих виробничих факторів. Охорона навколишнього середовища, де висвітлені заходи підвищення екологічної безпеки та рекомендації щодо зниження негативного впливу роботи підприємства на навколишнє середовище. Розрахунок економічної ефективності проекту, в якому визначені показники виробничо-господарської діяльності хлібозаводу.