Вода в харчовій промисловості (Water in food industry)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Вода в харчовій промисловості (Water in food industry) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 202
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2011(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2011)У збірнику тез доповідей конференції наведені матеріали наукових досліджень у сфері використання води на підприємствах харчової галузі, оцінки її якості та можливого впливу на організм людини. Матеріали призначені для молодих вчених, аспірантів, магістрів, студентів, пошукачів, спеціалістів харчовій промисловості. Матеріали, занесені до збірника, друкуються за авторськими оригіналами.
- ДокументВода в харчовій промисловості(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2013)У збірнику матеріалів конференції наведені матеріали наукових досліджень у сфері використання води на підприємствах харчової галузі, оцінки її якості та можливого впливу на організм людини. Матеріали призначені для наукових, інженерно-технічних робітників, аспірантів, студентів, спеціалістів цехів та заводів, які працюють в харчовій промисловості та водних господарствах. Матеріали, занесені до збірника, друкуються за авторськими оригіналами.
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2015(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2015)
- ДокументОчистка сточных вод пищевой промышленности с помощью локальных очистных сооружений(2016) Гресь, А.В.; Самохвалова, А.И.
- ДокументЗагальна твердість води: її роль в харчуванні та методи визначення(2016) Федорова, Т.О.; Самойлова, Ю.П.; Світлична, О.О.; Горяйнова, Ю.А.
- ДокументSodium-zeolite softening of water in beverage production(2016) Sorokina, K.O.; Fedorenko, T.I.The report provides basic theoretical principles about sodium-zeolite softening of water and benefits of this method for beverage production.
- ДокументThe use of water in the food industry and the achievement of its microbiological purity(2016) Zueva, D.R.; Kitchenko, A.S.
- ДокументЕкспериментальний стенд для дослідження водорозподільного пристрою баштових градирень(2016) Орел, В.І.; Лесюк, І.М.; Строгуш, Р.М.
- ДокументВплив активованої магнітним полем води на якісні показники свіжовіджатих соків(2016) Михайлова, К.А.; Тележенко, Л.М.
- ДокументКорозійна агресивність промислових стоків хлорного та олефінового виробництв(2016) Зінь, О.І.; Знак, З.О.
- ДокументАктивне вугілля у водопідготовці при виробництві алкогольної та безалкогольної продукції(2016) Юрченко, Ю.А.; Савлук, П.О.; Савченко, І.О.; Олійник, С.І.
- ДокументТестовые методы анализа в контроле качества питьевой воды(2016) Шморгун, Е.Г.; Бельтюкова, С.В.
- ДокументВисокоефективна рідинна хроматографія в аналізі стічних вод(2016) Слепцова, В.В.; Бельтюкова, С.В.
- ДокументNitrates removal from water during its simultaneous mitigation(2016) Hrabitchenko, V.; Martynyuk, Y.; Trus, І.; Gomelya, М.Nowadays we have seriously problem of nitrates contamination of natural water sources. This is happening because of release of concentrated runoff to natural water bodies. For purification of such water we can use anion exchange resin AV-17-8 in СО3 2- form. Using this anionite we can purified water solution from nitrates during its simultaneous mitigation.
- ДокументCorrosion protection in water supplies and technological equipment(2016) Proskurnina, K.I.; Untila, M.PProtection of chemical and petrochemical equipment against corrosion is used, when it is impossible or economically impractical to choose a structural material that satisfies the conditions.
- ДокументEcological-energetic and economic aspects of water use in the production of food stuff(2016) Stavitskaya, I.V.; Untila, M.P.This article discusses the sources, treatments and uses of water by food businesses, and the importance of maintaining a safe water supply to ensure production of safe and quality foods. The Hazard Analysis Critical Control Points system (HACCP) is a food safety management system which uses the approach of controlling critical points in food and drink production. In hazard analysis emphasis was given to events, incidents or situations that could lead to hazards being introduced into or not being removed from the water.
- ДокументОбґрунтування вибору технології оброблення води на міні-підприємстві по випуску фасованих природних вод у м. Славута(2016) Кудряшова, Ю.Є.; Стрікаленко, Т.В.
- ДокументВодорозчинні проміжні холодоносії для харчових технологій(2016) Василів, О.Б.
- ДокументВикористання полімерних тонковолокнистих матералів для очистки води(2016) Максименко, М.О.; Усатюк, С.І
- ДокументQuality research of bottled water(2016) Kryklyvets, D.A.; Simakova, O.A.Consumption of bottled water is increasing worldwide. Bottled water has become a pervasive global business, and bottled water consumption continues to increase rapidly, particularly in countries where clean potable tap water is available at very low or no cost. Prior research shows many consumers believe bottled water is convenient and has better taste than tap water, despite reports of a number of water quality incidents with bottled water. This study was carried out to investigate quality of water sources and bottled water as compared to water quality standards.