Проблеми та тенденції розвитку м’ясопереробної промисловості в Україні
Вантажиться...
Дата
2018
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Особливим предметом дослідження ринку м`ясопереробної промисловості є його кон’юнктура. Кон’юнктура ринку – це сукупність технічних, економічних, громадських та юридичних умов, які визначають виробництво, попит і ціни на товари, незалежно від господарюючих суб’єктів
Опис
Свістун Т. В. Проблеми та тенденції розвитку м’ясопереробної промисловості в Україні / Т. В. Свістун, Д. О. Мороз // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 11–13 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; наук. ред. О. Б. Каламан. – Одеса, 2018. – С. 128–130. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
м’ясопереробна промисловість, виробництво м'ясних продуктів