130688 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту, що містить крупу кукурудзяну, злаковий компонент та сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить подрібнений корінь солодки, а як злаковий компонент містить крупу із зерна голозерного ячменю.
Опис
Пат. на корисну модель 130688 Україна, МПК A23L 7/117 (2016.01). Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту / Соц С. М., Буняк О. В., Луніна Л. О., Станкевич Г. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201805279 ; заявл. 14.05.2018 ; опубл. 26.12.2018, Бюл. № 24.
Ключові слова
екструдований зерновий продукт, кукурудзяна крупа, сіль, корінь солодки, крупа із зерна голозерного ячменю
Бібліографічний опис