128626 Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру
Вантажиться...
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру, що містить пюре яблучне, патоку, яєчний білок, агар-агар, кислоту молочну, солодкий компонент, есенцію ванільну, есенцію фруктово-ягідну, барвник, яка відрізняється тим, що вона додатково містить рисовий крохмаль і яблучний порошок, як солодкий компонент композиція містить сорбіт і полідекстрозу.
Опис
Пат. на корисну модель 128626 Україна, МПК (2018.01) A23G 3/00. Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру / Іоргачова К. Г., Аветісян К. В., Загородня В. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201804261 ; заявл. 18.04.2018 ; опубл. 25.09.2018, Бюл. № 18.
Ключові слова
зефір, виробництво зефіру, яблучне пюре, патока, яєчний білок, агар-агар, молочна кислота, ванільна есенція, фруктово-ягідна есенція, барвники, рисовий крохмаль, яблучний порошок, сорбіт, полідекстроза