Підвищення біодоступності полісахаридів плодового тіла лікувального та їстівного гриба шиїтаке
Вантажиться...
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним з пріоритетних напрямків розвитку сучасної біотехнології є використання вищих базидіальних грибів як продуцентів ряду біологічно активних сполук з онкостатичними, імунорегулюючими, антивірусними, гепатопротекторними, гіпохолестеричними та іншими властивостями.
Опис
Підвищення біодоступності полісахаридів плодового тіла лікувального та їстівного гриба шиїтаке / Н. О. Шаркова, Е. К. Жукотський, Т. Я. Турчина, Г. В. Декуша, Л. О. Костянець // Енергія. Бізнес. Комфорт : матеріали наук.-практ. конф., Одеса, 26 груд. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій та ін. – Одеса, 2019. – С. 54–55. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
гриб шиїтаке, полісахариди плодового тіла