Управління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Усі заклади та підприємства повинні мати високий рівень конкурентоспроможності, основу якого формують інновації та ефективна реалізація інноваційної стратегії та політики підприємств.
Опис
Асауленко Н. В. Управління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі / Н. В. Асауленко // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 11–13 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; наук. ред. О. Б. Каламан. – Одеса, 2018. – С. 11–13. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
інновації, інноваційні технології, готельно-ресторанний бізнес
Бібліографічний опис