Створення оздоровчих харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Шляхом створення продуктів оздоровчого призначення є виробництво виробів підвищеної харчової та біологічної цінності, які будуть володіти високими споживними та лікувально-профілактичними властивостями.
Опис
Валевська Л. О. Створення оздоровчих харчових продуктів / Л. О. Валевська, О. Г. Соколовська // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 183–184.
Ключові слова
харчові продукти, оздоровчі продукти
Бібліографічний опис