Пакування як один із «бар’єрів» для м’ясних продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проблема максимального збереження м’ясної сировини і харчових продуктів на усіх етапах їх виробництва, зберігання, транспортування і реалізації, включаючи домашні умови, в даний час не втрачає своєї актуальності.
Опис
Синиця О. В. Пакування як один із «бар’єрів» для м’ясних продуктів / О. В. Синиця ; наук. кер. Г. О. Шарпе // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 174–175.
Ключові слова
пакування, м’ясні продукти
Бібліографічний опис