Класифікація соняшнику, як сировини для виробництва олії за показниками якості
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Якість олій національних гібридів соняшнику, у теперішній час, не задовольняє специфічних вимог промислових виробництв, що різко знижує ефективність вирощування цієї культури в Україні і обмежує діапазон її промислового використання.
Опис
Шевердєєва І. С. Класифікація соняшнику, як сировини для виробництва олії за показниками якості / І. С. Шевердєєва ; наук. кер. Г. В. Каращук // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 95–96.
Ключові слова
соняшник, виробництво олії, олія