Щодо питання безпечності харчової продукції

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Безпечність харчової продукції є однією з вирішальних складових економічної безпеки кожної держави, яка визначається спроможністю країни ефективно контролювати виробництво й ввезення безпечного та якісного продовольства на загальновизнаних у світі засадах.
Опис
Роньшина К. О. Щодо питання безпечності харчової продукції / К. О. Роньшина ; наук. кер. О. В. Кузьмін // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 207.
Ключові слова
безпечність харчової продукції, харчова продукція
Бібліографічний опис