Фактори впливу на безпечність харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За даними експертів ФАО/ВООЗ, на збереженні належного стану здоров’я населення на 50 ÷ 70% позначається якість його харчування, оскільки спожиті їжа та питна вода є джерелом надходження у організм до 90% шкідливих сполук.
Опис
Ніколаєнко М. С. Фактори впливу на безпечність харчових продуктів / М. С. Ніколаєнко ; наук. кер. Л. В. Баль-Прилипко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 200–201. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
харчові продукти, безпечність харчових продуктів
Бібліографічний опис