Використання лізатів пробіотичних культур лакто– і біфідобактерій для виробництва нової лінійки шампунів
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Більшість наукових досліджень і пробіотичних продуктів зосереджені на шлунково-кишковому тракті людини. Проте, в останні кілька років чималий інтерес вчених усього світу викликає можливість застосування пробіотиків місцево – на шкірі, тобто в складі предметів особистої гігієни і косметики.
Опис
Донченко В. В. Використання лізатів пробіотичних культур лакто– і біфідобактерій для виробництва нової лінійки шампунів / В. В. Донченко, А. О. Ганічева ; наук. кер. Н. А. Ткаченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 137–138.
Ключові слова
пробіотичні культури, лактобактерії, біфідобактерії, шампуні