18462 Холодильник для парусної яхти

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Холодильник для парусної яхти, що містить теплоізольовану камеру з абсорбційно-дифузійною холодильною машиною на задній стінці, яка в свою чергу містить випарник, який установлений у вертикальній площині, а також генераторний вузол, дефлегматор, конденсатор, абсорбер, рідинний теплообмінник розчинів, ресивер насиченого розчину, який відрізняється тим, що випарник абсорбційно-дифузійної холодильної машини виконаний у вигляді змійовика, а холодильник додатково містить платформу, на якій встановлена теплоізольована камера, виготовлена у вигляді скрині, причому бічні стінки скрині орієнтовані уздовж діаметральної осі корпусу парусної яхти, при цьому платформа установлена з можливістю вільного обертання теплоізольованої камери навколо діаметральної осі корпусу парусної яхти.
Опис
Пат. на корисну модель 18462 Україна, МПК (2006) F25B 15/10. Холодильник для парусної яхти / Тітлов О. С., Очеретяний Ю. О., Захаров М. Д., Чернишов С. К. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u 200604524 ; заявл. 25.04.2006 ; опубл. 15.11.2006, Бюл. № 11.
Ключові слова
холодильник, холодильник для яхти, теплоізольована камера, абсорбційно-дифузійна холодильна машина, випарник, генераторний вузол, дефлегматор, конденсатор, абсорбер, рідинний теплообмінник, ресивер
Бібліографічний опис