Науково–методичне забезпечення дисципліни «Інноваційні технології» при навчанні студентів спеціальності «Готельно– ресторанна справа»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Науково-методичне забезпечення дисципліни «Інноваційні технології» на факультеті «Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу» розроблено у відповідності до загального змісту вищої освіти, із урахуванням об'єму учбового навантаження, супроводжується засобами діагностики якості освіти і рівня підготовки студентів, а також нормативним терміном навчання.
Опис
Тітомир Л. А. Науково–методичне забезпечення дисципліни «Інноваційні технології» при навчанні студентів спеціальності «Готельно–ресторанна справа» / Л. А. Тітомир // Розвиток методологічних основ вищої освіти в ОНАХТ : матеріали 48-ї наук.-метод. конф., Одеса, 12-13 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2017. – С. 297.
Ключові слова
науково–методичне забезпечення, інноваційні технології, готельно–ресторанна справа
Бібліографічний опис