Актуальні аспекти соціально-економічного розвитку України: погляд молоді

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 415
  • Документ
    Актуальні аспекти соціально-економічного розвитку України: погляд молоді
    (ОНТУ, 2023)
    У матеріалах конференції знайшли відображення економічні та соціальні аспекти розвитку України з погляду молодих вчених. Були дослідженні теоретичні аспекти та запропоновані шляхи вирішення найактуальніших та нагальних проблем багатьох сфер сучасного бізнесу. В доповідях особлива увага приділялась прикладному характеру досліджень та їх впливу на поліпшення економічної ситуації в країні.
  • Документ
    Обліково-аналітичне забезпечення розрахунків з покупцями та постачальниками
    (2022) Ткаченко, І. Р.
    Керування дебіторською та кредиторською заборгованістю прямо впливає нате, що прибутковість підприємства в цілому і визначає дисконтну і кредитну політику для покупців, шляхи прискорення повернення боргів і зниження безнадійної заборгованості, і у свою чергу альтернатива умов продажу, що забезпечують гарантоване надходження коштів, є однією з проблем підприємства.
  • Документ
    Контроль розрахунків з покупцями та замовниками
    (2022) Уранковська, О. М.
    Контроль розрахунків з покупцями та замовниками є невід’ємною частиною системи внутрішнього контролю підприємства. Створення чіткої та ефективної системи контролю може забезпечити ефективну роботу підприємства. Основними завданнями в розрахунковому контролі з покупцями та замовниками є аналіз заборгованості кожного боржника та визначення причин його виникнення, перевірка обґрунтованості кожної суми заборгованості, застосування заходів щодо стягнення боргу, регулярна інвентаризація розрахунків.
  • Документ
    Облік собівартості продукції в інформаційно аналітичній системі
    (2022) Крижанівська, К. В.
    Важливим етапом в системі управління підприємством можна вважати формування сучасних підходів до вибору ключових елементів, які мають першочерговий вплив на досягнення поставленої мети та отримання запланованих результатів діяльності. Вибір методів і засобів, які забезпечують своєчасне реагування на зміну умов або посилення дії будь-якого із факторів, що призводять до відхилень від запланованого результату.
  • Документ
    Діджиталізація розрахунків з бюджетом по загальнообов’язковим податках
    (2022) Кереченко, В. П.
    Можна зазначити, що для української економіки дуже важливо щоб бізнес продовжував роботу навіть в умовах воєнного стану. Оскільки продовжувати фізичний обмін документами складно, електронний документообіг сприяє покращенню безперебійної роботи економіки країни та вчасному надходженню податків до бюджету. Діджиталізація робить економіку більш сучасною та динамічною, а саме економить найважливіше — час, спрощується робота над документами та мінімізується ризик помилок за рахунок людського фактору.