26442 Спосіб одержання харчової добавки з адсорбівною здатністю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб одержання харчової добавки з адсорбівною здатністю, що включає лужно-термічний гідроліз жому цукрового буряку, фільтрацію, промивання жому дистильованою водою, фільтрацію та висушування, який відрізняється тим, що гідроліз здійснюють розчином гідроксиду натрію з концентрацією 0,1 % при температурі 60-65 °С протягом 20-30 хвилин, потім проводять оброблення жому розчином перекису водню з концентрацією 38 % при 60-65 °С протягом 1,5-2 годин при гідромодулі 1:1.
Опис
Пат. на корисну модель 26442 Україна, МПК А23L 1/0524, A23L 1/0534. Спосіб одержання харчової добавки з адсорбівною здатністю / Капрельянц Л. В., Гоцуленко М. І. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій.-№ u 2007 03843 ; заявл. 06.04.07 ; опубл. 25.09.07, Бюл. №15.
Ключові слова
харчові добавки, адсорбівна здатність, лужно-термічний гідроліз, жом цукрового буряку, фільтрація, дистильована вода, гідроксид натрію, перекис водню
Бібліографічний опис