Освітньо-професійні програми підготовки фахівців з ресторанного бізнесу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблення сучасних освітньо-професійних програм з урахуванням професійної діяльності фахівців сфери ЗРГ дає можливість повної мірою виконати пред’явлені вимоги фахової діяльності та програмних результатів навчання закладених стандартом вищої освіти України.
Опис
Тележенко Л. М. Освітньо-професійні програми підготовки фахівців з ресторанного бізнесу / Л. М. Тележенко, О. В. Золотовська, М. А. Кашкано // Забезпечення якості вищої освіти : матеріали 49-ї наук.-метод. конф. ОНАХТ, Одеса, 11–13 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. Б. В. Єгоров та ін. – Одеса, 2018. – С. 25–27.
Ключові слова
освітньо-професійні програми, підготовка фахівців, ресторанний бізнес
Бібліографічний опис