24414 Спосіб виробництва варено-копчених ковбас
Вантажиться...
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва варено-копчених ковбас, що включає подрібнення м'ясної сировини, соління, введення закваски мікроорганізмів, приготування фаршу, наповнення оболонок і термічну обробку, який відрізняється тим, що як закваску мікроорганізмів використовують Lactobacillus sakei та Staphylococcus xylosus при масовому співвідношенні, рівному 1:1, яку вводять у фарш в кількості 0,1-0,15 %.
Опис
Пат. на корисну модель 24414 Україна, МПК А22С 11/00. Спосіб виробництва варено-копчених ковбас / Віннікова Л. Г., Єгорова А. В., Поварова Н. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u 2007 02786 ; заявл. 16.03.07 ; опубл. 25.06.07, Бюл. № 9.
Ключові слова
варено-копчені ковбаси, виробництво ковбас, закваска мікроорганізмів, Lactobacillus sakei, Staphylococcus xylosus