21485 Композиція інгредієнтів комплексних наповнювачів при виробництві преміксів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Композиція інгредієнтів комплексних наповнювачів, що містить інгредієнт рослинного походження та інгредієнт мінерального походження, яка відрізняється тим, що як інгредієнт рослинного походження вона містить висівки пшеничні, як інгредієнт мінерального походження - кормову крейду за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %: висівки пшеничні 70-75 вапнякове борошно 25-30. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вказані компоненти містяться за наступним співвідношенням, мас. %: висівки пшеничні 10-15 вапнякове борошно 90-85. 3. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вказані компоненти містяться за наступним співвідношенням, мас. %: висівки пшеничні 50-55 вапнякове борошно 50-45.
Опис
Пат. на корисну модель 21485 Україна, МПК А23К 1/16. Композиція інгредієнтів комплексних наповнювачів при виробництві преміксів / Єгоров Б. В., Макаринська А. В., Браженко В. Є. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u 2006 10584 ; заявл. 06.10.06 ; опубл. 15.03.07, Бюл. № 3.
Ключові слова
премікси, виробництво преміксів, комплексні наповнювачи, пшеничні висівки, кормова крейда, вапнякове борошно
Бібліографічний опис