Доцільність «Кейс-методів» для підготовки професійно компетентних молодих фахівців харчової галузі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета використання кейс-методів, залежить від типу ситуаційного завдання, тому кожен випадок може бути вираженим через кейс-потреби, кейс-вибір, кризовий кейс, конфліктний кейс, кейс-боротьба, інноваційний кейс.
Опис
Палвашова Г. І. Доцільність «Кейс-методів» для підготовки професійно компетентних молодих фахівців харчової галузі / Г. І. Палвашова, Т. І. Нікітчіна // Забезпечення якості вищої освіти : матеріали 49-ї наук.-метод. конф. ОНАХТ, Одеса, 11–13 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. Б. В. Єгоров та ін. – Одеса, 2018. – С. 29–31.
Ключові слова
кейс-методи, харчова галузь
Бібліографічний опис