57039 Спосіб приготування хлібобулочних виробів пониженої вологості з хмелем

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва сухарних виробів, який включає інтенсивний заміс тіста протягом 5-10 хв вологістю 42-43 % і температурою 27-28 °С з рецептурних компонентів опарним способом - на густій опарі, тривалість бродіння опари 180-240 хв при температурі 32-35 °С, оброблення тістових заготовок, їх бродіння протягом 60-70 хв при температурі 32-35 °С, вистоювання при температурі 32-35 °С протягом 50-60 хв, випічку при температурі 220-240 °С, розрізання на шматки розміром 10 х 20 мм та сушіння протягом 5-12 хв, який відрізняється тим, що вносять екстракт сухого хмелю в кількості 20 % від всієї маси розчинника, з яких 10 % додають до опари, а інші 10 % вносять у тісто, який виготовляють концентрацією 1:70 та 3:70 системи хміль-вода, 1:40 системи хміль-молочна сироватка.
Опис
Пат. на корисну модель 57039 Україна, МПК (2011.01) A21D 15/00. Спосіб приготування хлібобулочних виробів пониженої вологості з хмелем / Лебеденко Т. Є., Кананихіна О. М., Соколова Н. Ю., Рапіта В. Р. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201008367 ; заявл. 05.07.2010 ; опубл. 10.02.2011, Бюл. № 3.
Ключові слова
хлібобулочні вироби, функціональні продукти, сухарні вироби, хліб пониженої вологості, хліб з хмелем
Бібліографічний опис